Aubrac Assortiment
Ontdek ons aubrac-assortiment van eigen Franse boerderij!
Het Aubrac-rund staat bekend om zijn uitzonderlijke vleeskwaliteit. Door zijn natuurlijke, rustige groei en sobere voeding ontwikkelt dit ras een vleesstructuur die zich onderscheidt door fijne marmering, diepe smaak en een opvallende malsheid. Het resultaat is vlees met karakter: vol, romig en tegelijk verrassend verfijnd.
Oorspronkelijk komt het Aubrac-rund uit het bergachtige zuiden van Frankrijk, waar het zich ontwikkelde tot een sterk, robuust dier dat uitstekend gedijt op gras en kruiden. Die natuurlijke leefwijze proef je terug in het vlees: een zuivere, authentieke smaak met een licht nootachtige toets die zowel chefs als liefhebbers weet te overtuigen.
Wij kiezen bewust voor Aubrac omdat het vlees niet alleen heerlijk is, maar ook afkomstig is van dieren die rustig en in alle ruimte kunnen groeien. Dat zorgt voor smaak die echt tot zijn recht komt – eerlijk, vol en ambachtelijk.
Het vlees van het Aubrac-rund is fijn dooraderd, smaakvol en bijzonder mals. De combinatie van natuurlijke groei, stressarme leefomstandigheden en traditionele veehouderij zorgt voor een pure, herkenbare smaak en dat proef je!
Het is dan ook niet voor niets dat chefs en fijnproevers het Aubrac-rund steeds vaker verkiezen.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Filet d'Or
Ingrid@filetdor.be
0475 21 37 02
























